ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Trofeul ediției I a Festivalului Concurs Interjudețean ”Cântec și joc strămoșesc”, de la Ocna Mureș, a mers la Mihalț

Trofeul ediției I a Festivalului Concurs Interjudețean ”Cântec și joc strămoșesc”, de la Ocna Mureș, a mers la Mihalț

Publicat în 27.02.2017 la ora 9:27

Sâmbătă, 25 februarie 2017, la Casa de Cultură ”Ion Sângereanu” din Ocna Mureș, a avut loc ediția I a Festivalului Concurs Interjudețean de Cântece și Dansuri Populare ,,CÂNTEC ȘI JOC STRĂMOȘESC”.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Culturală Tradiții Ocnamureșene, în partenierat cu Casa de Cultură Ocna Mureș și cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Ocna Mureș. Festivalul a fost onorat cu prezența în sală a domnului primar Silviu Vințeler, care a rostit o scurtă alocuțiune în deschiderea festivalului.

Sala de spectacole a Casei de Cultură a fost neîncăpătoare, publicul iubitor de folclor din Ocna Mureș fiind prezent în număr mare. Rând pe rând, au urcat pe scenă în fața spectatorilor și a juriului condus de domnul Virgil Moga, copii și tineri, dansatori și soliști, dornici de afirmare din judetele Alba, Mureș, Cluj, Hunedoara, Dolj, Sibiu și Suceava.

Trofeul Festivalului a fost adjudecat de Ansamblul Folcloric ”Banul Mihalcea” din Mihalț, Jucăușii din Mihalț impresionând publicul și juriul cu evoluția lor. Pauza de jurizare a revenit gazdelor. Ansamblul Folcloric Tradiții Uiorene al Casei de Cultură din Ocna Mureș, copii și tineri , dansatori și solisti ai ansamblului oferind publicului un spectacol de zile mari.
”Mulțumim Primăriei și Consiliului local Ocna Mureș pentru sprijin, felicitări tuturor participanților”, au transmis organizatorii.

Acest articol a fost citit de 33 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.