ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » Clubul Sportiv Ocna Mureş, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba, va organiza în acestă lună ediţia întâi a Trofeului „Gicu Domşa”

Clubul Sportiv Ocna Mureş, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba, va organiza în acestă lună ediţia întâi a Trofeului „Gicu Domşa”

Publicat în 27.09.2016 la ora 13:42

Gicu-Domsa-Soda-Ocna-MuresCompetiţia juvenilă va avea loc sâmbătă, 22 octombrie, între orele 10.00-15.30.

„În memoria lui GICU DOMŞA… Chiar dacă a plecat anul trecut dintre noi, el va rămâne mereu prezent pe Stadionul SODA… În memoria lui GICU, vă invităm să participaţi împreună cu noi la acest eveniment!”, se anunţă în comunicatul de presă  al clubului ocnamureşean.      Turneul respectiv, având un format cu o dublă competiţie, este adresat cluburilor/asociaţiilor sportive afiliate la AJF/FRF – participă echipe având în componenţă jucători U10 (născuţi în anul 2007 şi mai mici); respectiv şcolilor primare – participă echipe formate cu elevi din clasele I-IV (jucători nelegitimaţi). Data limită de încriere este marţi, 18 octombrie, la ora 15.00. De asemenea, echipele înscrise în ambele competiţii, dar mai ales în competiţia elevilor, pot fi mixte (băieţi şi fete). Jocurile se vor disputa pe teren redus, în sistem un portar şi 5 jucători de câmp, meciurile având două reprize a câte 10 minute, iar în competiţia şcolilor primare, echipele vor avea în componenţă numai jucători nelegitimaţi, înscrişi în clasele I-IV. Jocurile Trofeului “Gicu Domşa” se vor disputa pe terenuri reduse amenajate la Stadionul “Soda”, la terenurile sintetice, sau în sala de sport din Ocna Mureş.

Neobositul descoperitor de talente din urbea ocnamureşeană a şlefuit talente precum Ovidiu Maier, Mircea Stanciu, prin mâinile sale trecând generaţii întregi de fotbalişti ocnamureşeni, Nea Gicu plecând la cele veşnice în luna octombrie a anul 2015. După ce în vară tribuna stadionului din Ocna Mureş a primit numele “Gicu Domşa”, în memoria regretatului antrenor din localitate, asistăm la un nou gest de suflet al oficialilor echipei din localitate, prin organizarea Trofeului “Gicu Domşa”, competiţie care se doreşte a deveni una de nivel internaţional, începând din 2017.

Acest articol a fost citit de 60 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.