ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Teren sintetic de fotbal şi parc de joacă noi la Uioara de Sus

Teren sintetic de fotbal şi parc de joacă noi la Uioara de Sus

Publicat în 03.11.2014 la ora 11:00

TERENParcul de joacă pentru copii şi terenul de sport cu suprafaţă sintetică din Uioara de Sus au fost inaugurate oficial duminică, 26 octombrie, în prezenţa autorităţilor locale, a primarului oraşului Ocna Mureş, Silviu Vinţeler şi a preşedintelui CJ Alba, Ion Dumitrel.

Acest eveniment încheie practic modernizarea cartierului Uioara de Sus, cartier care, pe lângă modernizarea reţelei de apă – canal, a beneficiat în cadrul acestui proiect şi de reabilitarea completă a străzilor, trotuarelor şi spaţiilor verzi. Lucrările au fost realizate integral cu fonduri din bugetul local. „Locuitorii cartierului sunt mulţumiţi de ceea ce s-a realizat în ultimul an pentru ei. Tot ceea ce
s-a făcut aici demonstrează că oamenii au nevoie de fapte, de lucru bine făcut. Acum copiii cartierului beneficiază de un loc de joacă civilizat, de un teren de sport ca la carte. Acest loc merita demult o amenajare, nu doar promisiuni făcute în van şi însoţite de doi mici, o bere şi cinci lei”, a transmis primarul Silviu Vinţeler. Terenul de sport a fost inaugurat cu un miniturneu de fotbal. Parcul este în administrarea Primăriei Ocna Mureş, tinerii şi mai puţin tinerii au acces aici, iar normele de conduită sunt supravegheate de o cameră video amplasată în zonă.

Nicoleta IDITA -TOMUŢA

Acest articol a fost citit de 257 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.