ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » „Soda dragă”, la a patra înfrângere consecutivă: CS Ocna Mureș – Industria Galda 0-5 (0-2)

„Soda dragă”, la a patra înfrângere consecutivă: CS Ocna Mureș – Industria Galda 0-5 (0-2)

Publicat în 15.09.2018 la ora 20:16

Astăzi, în primul derby „de Alba” al sezonului, Industria Galda a făcut instrucție, pe „Stadionul Dragostei”, scor 5-0 (2-0), cu concitadina CS Ocna Mureș, MVP-ul întâlnirii fiind atacantul Alecu Cioară ce i-a trecut în cont un hat-trick (min. 32, 46 și 51). Reușitele atacantului revelație pentru trupa lui Paul Ciucă au fost completate de R. Moga (21) – ce a deschis scorul și debutantul D. Stoia (78) – la 16 ani!

Industria a câștigat într-un mod zdrobitor acest  joc, realizând primul succes al al stagiunii, iar ocnamureșenii au confirmat că Liga a 3-a este o pălărie mult prea mare pentru potențialul grupării nou-promovate (ce a avut o ocazie mare la 0-0 prin I. Cociș). Al 4-lea eșec la rând din tot atâtea jocuri, unul drastic, aduce probleme pentru banca tehnică, nefiind exclus ca Ionuț Pereat să fie la ultimul joc ca și principal. Când pierzi de 3 ori la rând în fața suporterilor, și ai cea mai permeabilă defensivă a seriei, 19 goluri, este clar că există probleme majore!

Extrem de pragmatică, Industria a marcat în două rînduri în primul mitan, și, la fel ca pe „Cetate”, au fost aceiași marcatori R. Moga și Cioară, însă la reluare a fost un adevărat măcel la bururile adverse, Iviniș reușind să evite un scor mult mai umilitor. Ultimul gol gazdele l-au primit în inferioritate numerică, întrucât efectuaseră toate schimbările și Cimpoieșu s-a accidentat, nemaintrând

• 0-1, MIN. 23: R. MOGA a deschis scorul, la faza imediat următoare ocaziei lui I. Cociș, relure din careu, de lA 14 METRI, în dreapta lui Iviniș, după pasa excelentă venită de la Frențiu, pătruns pe dreapta

• 0-2, MIN. 32: CIOARĂ, execuție excelentă a unei lovituri libere, în colțul din dreapta a lui Iviniș, de la aproximativ 22 de metri.

• 0-3, MIN. 46: CIOARĂ își trece în cont dubla, cu un șut plasat, pe jos, pe lângă Iviniș

• 0-4, MIN. 51: CIOARĂ realizează primul său hat-trick în Liga a 3-a, marcând în poarta goală după ce a trecut de Iviniș, ieșit eronat la marginea careului

• 0-5, MIN. 78: D: STOIA, abia intrat în teren, a înscris simplu, din centrul careului, la meciul de debut în Liga a 3-a, după pasa lui Al. Costea.

La reluare, se face imediat 0-3, zarurile fiind aruncate. În min. 49, R. Domșa a șutat pe centru din lovitură liberă, iar Cioară (68) putea să înscrie și a 4-a oară, dar a luftat în poziție favorabilă, Iviniș (71) în faa lui Boancă și peste două minute singur cu Frențiu a limitat proporțiile rușinii. Ocnamureșenii au rimit ultimul gol în inferioritate numerică, întrucât au efectuat toate modificările, iar Cimpoieșu s-a accidentat și nu a mai intrat până la final

Prima mare oportunitate a fost irosită de R. Domșa (15), blocat în 6 metri, în momentul șutului! Ocna ar o nouă situație, reluare cu capul I.Cociș (22) – peste. După 0-2, o lovitură liberă executată de căpitanul Pereat (39) a trecut peste transversală, la fel ca și șutul lui T. Cristea (43)

Echipe de start:

CS Ocna Mureș: Iviniș – Kiss, Căt. Ivașcu, Borșoi,  Șandor (61, S. Șimandi) – I. Cociș (67, Cimpoieșu), P. Man (57, Csegoldi), Pereat (55, Cr. Ivașcu), T. Cristea, R. Domșa – A. Gherman; rezerve Țiboc, Ov. Maier, Val. Drăgan. Antrenori Ionuț Pereat și Ovidiu Maier.

Industria: Lepădat – Fl. Schiau, Haiduc/ cpt, S. Fulea (77, D. Stoia), Boancă – Frențiu (77, Puha), D. Lupșan, Al. Costea, Baghiu (55, M. Cristea) R. Moga (69, Apetri) – Cioară; rezerve Iancău – D. Sîrbu, R. Trif,. Antrenor Paul Ciucă.

Avertismente: R. Domșa (56)/ Boancă (28)

Arbitri Cl. Gaitin (Timișoara), A. Botaș (Timișoara), Cr. Bumb (Băcia) Observatori M. Bordean (Sibiu), M. Țîră (Alba Iulia)

Acest articol a fost citit de 127 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.