ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Primăria Noşlac a concesionat serviciul de salubrizare firmei Financiar Urban

Primăria Noşlac a concesionat serviciul de salubrizare firmei Financiar Urban

Publicat în 29.06.2018 la ora 10:00

Întârzierea licitației pentru concesionarea serviciului de salubrizare în zona 1 a județului Alba a obligat comuna Noșlac să organizeze o procedură separată pentru ridicarea și transportul deșeurilor de la populație și agenți economici. Contractul a fost acordat, în urma unei proceduri publice organizate pe SICAP, societății Financiar Urban SRL și are o valoare de 187.811 lei.

Durata contractului a fost încheiată pe o perioadă de 2 ani, cu posibilitate de prelungire, cu acordul părților. În documentele încheiate s-a prevăzut încetarea de drept a contractului dintre primărie și societatea comercială Financiar Urban la data implementării proiectului „Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Alba”, respectiv la data finalizării licitației de concesionare pentru zona în care se află și comuna Noșlac.

Potrivit contractului, operatorul va factura lunar tariful aprobat de Consiliul local Noșlac pentru prestarea serviciului de salubrizare pentru un număr de 1.200 de persoane fizice, 12 agenți economici și două instituții, primăria urmând să efectueze plata în termen de 30 de zile de la emiterea facturii de către operator. Administrația locală va încasa contravaloarea prestației operatorului prin taxa de salubrizare aprobată în consiliul local. Până în prezent, valoarea acesteia a fost de 6 lei/lună/locuitor.

Acest articol a fost citit de 118 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.