ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » În perioada următoare la Ocna Mureș se vor deschide două magazine de tip discount

În perioada următoare la Ocna Mureș se vor deschide două magazine de tip discount

Publicat în 30.07.2014 la ora 8:52

sigla_profiUn supermarket Profi va fi deschis la Ocna Mureș, cel mai probabil la mijlocul lunii septembrie, într-o clădire ce aparține Romtelecom, de pe strada Nicolae Iorga. De asemenea, grupul german de retail Rewe și-a arătat intenția de a deschide un magazin Penny Market, pe strada Mihai Eminescu, dar probabil magazinul va fi finalizată doar la începutul anului 2015.

Penny_marketInvestițiile ar fi în beneficiul localnicilor, dar nu și al micilor comercianți care nu au mai avut un concurent serios din 2010, când fostul supermarket Plus s-a prăbușit într-un crater format din galeriile minei de sare de sub oraș.

Investițiile au fost confirmate și de primarul Silviu Vințeler.

Profi este o rețea de magazine de proximitate, franciză parțială a grupului de retail franco-belgian Louis Delhaize. Compania a fost înființată în anul 1979 în Belgia ca o rețea de magazine cu prețuri reduse si s-a dezvoltat într-un lanț de magazine de proximitate.

Penny Market este un lanț de magazine german de tip discount deținut de Rewe, care operează peste 3.000 de magazine în Germania, Austria, Italia, România, Ungaria, Cehia și Bulgaria. În România deține aproximativ 70 de magazine.

Acest articol a fost citit de 526 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.