ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Economie » Ziua de 15 Ianuarie a fost stabilită ca dată limită de trimitere a ofertelor de cumpărare prin negociere directă a UPSOM Ocna Mureș

Ziua de 15 Ianuarie a fost stabilită ca dată limită de trimitere a ofertelor de cumpărare prin negociere directă a UPSOM Ocna Mureș

Publicat în 08.01.2013 la ora 21:51

Casa de Insolvență Transilvania SPRL din Cluj-Napoca, lichidator judiciar al S.C. GHCL UPSOM România S.A. – aflată în procedură de insolvenţă, atrage atenţia investitorilor interesaţi asupra faptului că platforma industrială Fabrica de Produse Sodice GHCL UPSOM Ocna Mureș este scoasă la vânzare prin negociere directă.

Potrivit anunțului postat pe pagina de internet a Primăriei Ocna Mureș, cei interesaţi sunt invitaţi să depună oferte până cel târziu în data de 15 ianuarie 2013, ora 12.00 la sediul lichidatorului. Ofertele trebuie să conţină datele de identificare ale ofertantului, preţul oferit si detalii de contact. Pentru date suplimentare sau programări vizite sunaţi la următorul număr de telefon: 0737/ 888997.

Reamintim că GHCL Upsom Ocna Mureș, a fost controlată de grupul indian GHCL și a fost închisă în anul 2010 din cauza suspendărilor livrărilor de gaze, dată la care avea circa 900 de angajați. Combinatul de produse sodice a intrat în insolvență în anul 2011 la soliciarea Romgaz, pentru datorii de 14 milioane de euro.

Platforma a fost scoasă la vânzare anul trecut, la prețul de 14,6 milioane de euro, iar la prima licitație, care a avut loc în 28 septembrie, s-a reușit doar vânzarea cantinei și camerei frigorifice, adjudecate la prețul de 23.500 de euro. După ce la a doua licitație nu s-a prezentat niciun investitor, administratorul judiciar a hotărât să scadă prețul cu aproximativ 2 milioane de euro, însă decizia nu a atras nici de această dată cumpărători, ajungându-se în prezent la vânzarea prin negociere directă.

Acest articol a fost citit de 354 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.