ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Zeci de elevi de la școli gimnaziale, interesați de oferta educațională a Liceului Tehnologic Ocna Mureș

Zeci de elevi de la școli gimnaziale, interesați de oferta educațională a Liceului Tehnologic Ocna Mureș

Publicat în 02.04.2018 la ora 13:53

Elevii din clasele a VIII-a de la Scoala Gimnazială ”Lucian Blaga” din Ocna Mureș și de la Școala Gimnazială din Unirea au căutat să afle mai multe despre oferta educațională a Liceului Tehnologic din Ocna Mureș.

În ziua de 28 martie 2018, gazdele s-au pregătit cu lecții demonstrative atractive desfășurate în laboratoarele de informatică, electrotehnică, chimie și biologie, analiza mărfurilor, dar și la atelierul mecanic sau în sala de lectură.

Oferta educațională a liceului cuprinde specializări cerute de piața muncii, precum mecanic, lucrător comercial și operator fabricare medicamente și produse cosmetice – școala profesională. Experiența a fost cu atât mai valoroasă pentru elevii de gimanziu, cu cât liceenii au fost cei care i-au primit și le-au prezentat ce are mai bun și mai frumos liceul lor, un schimb de ștafetă bine apreciat și cu real folos pentru a ști ce îi așteaptă în viitor dacă vor opta pentru Liceul Tehnologic Ocna Mureș.

Autori: Prof. ing. Udrea Maria Elena, elev: Popa Radui-Nicolae

Acest articol a fost citit de 128 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.