ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » UPDATE: Directoarea adjunctă a Liceului Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș, zgâlțâie fotoliul directoarei!

UPDATE: Directoarea adjunctă a Liceului Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș, zgâlțâie fotoliul directoarei!

Publicat în 09.11.2016 la ora 11:18

liceul-teoretic-petru-maior-ocna-muresLa proba de evaluare a CV-ului pentru ocuparea postului de director al Liceului Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș desfășurată în 2 noiembrie 2016, au participat directoarea Corina Tia și adjuncta acesteia, Alina Pustai, care s-a înscris și pentru funcția de director adjunct.

La proba scrisă susținută în 12 octombrie, managerul școlii obținuse 138,750 puncte față de 138,125 puncte ale subordonatei sale. Numai că la evaluarea CV-ului, directoarea în funcție nu a acumulat decât 23,750 de puncte, insuficiente pentru a promova proba, pe care chiar și adjuncta ei a trecut-o la limită, cu 35 de puncte. Dar a trecut-o. Cu cele 45,5 puncte primite la interviu și un total de 118,625 de puncte, Alina Pustai va fi noua directoare a Liceului Teoretic „Petru Maior”. În schimb, rămân aceiași directori la Liceul Tehnologic Ocna Mureș – Cornelia Popescu și la Școala Gimnazială „Lucian Blaga” – Elena Pop. Au mai promovat concursul: Maria Marcela Popescu – director și Daniela Usinevici – director adjunct la Școala Gimnazială Pianu de Sus, Ionela Blagu – director Școala Gimnazială „Decebal” Cricău, Maria Dana Filimon – director adjunct la Liceul Tehnologic Agricol „Al. Borza” Ciumbrud, Rusalin Sicoe – director la Școala Gimnazială Ciuruleasa, Ilie Gheorghe Blaga – director la Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Cenade, Adela Florina Macovei Dubleșiu – director la Școala Gimnazială Ceru Băcăinți, după ce nu s-a mai prezentat la ultimele două probe ale concursului pentru șefia Școlii Gimnaziale Blandiana. Iuliana Maria Buta a picat concursul pentru postul de director al Școlii Gimnaziale Fărău, iar Ioana Maria Păucean nu s-a mai prezentat la evaluarea CV-ului pentru funcția de director al Școlii Gimnaziale Doștat, deoarece în ziua precedentă obținuse doar 28,75 de puncte la această probă, dar pentru Școala Gimnazială Cut.

UPDATE: Prof. Alina Pustai – consilier educativ

Referitor la articolul „Directoarea adjunctă a Liceului Teoretic «Petru Maior» Ocna Mureș zgâlțâie fotoliul directoarei” apărut în ziarul „Unirea” din 7 noiembrie 2016, facem precizarea că prof. Alina Pustai este consilierul educativ al liceului amintit și nu director adjunct. Funcția de director adjunct este deținută în prezent de prof. Gabriela Leahu. Ne cerem scuze public pentru eventualele neplăceri pricinuite! (R.G.)

Acest articol a fost citit de 1510 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.