ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Unele clădiri aflate în proprietatea Primăriei Ocna Mureș si care se află într-o stare avansată de degradare vor fi demolate

Unele clădiri aflate în proprietatea Primăriei Ocna Mureș si care se află într-o stare avansată de degradare vor fi demolate

Publicat în 03.09.2013 la ora 12:37

demolari-ocna-muresAvând drept motiv eliminarea pericolelor generate de unele clădiri aflate într-o stare avansată de degradare, clădiri care deşi au fost oferite spre închiriere sau concesionare, nu au prezentat interes pentru nimeni, Primăria oraşului Ocna Mureş s-a pus pe… demolări.

Potrivit unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local aprobat în şedinţa ce a avut loc joi, 29 august, prima clădire care va cădea sub loviturile de baros ale muncitorilor va fi cea situată pe strada „9 mai”, peste drum de piaţa agroalimentară, în imediata apropiere a Pensiunii „Bella”. „Iniţial am dorit să o scoatem la licitaţie şi chiar am făcut acest lucru, însă nu s-a interesat nimeni de această clădire. Astăzi (29 august – n.r.) am hotărât să o dărâmăm, iar materialele recuperate să le folosim pentru unele reparaţii la alte clădiri aflate în patrimoniul nostru. În primul rând ne gândim să facem o reparaţie majoră la acoperişul Căminului Cultural din localitatea aparţinătoare Războieni-Cetate, cămin a cărui şarpantă are nevoie de unele intervenţii, mai ales acum, în prag de iarnă”, ne-a declarat Silviu Vinţeler, primarul oraşului Ocna Mureş.
Acesta ne-a informat că demolarea clădirii se va face în regie proprie, iar materialele rezultate vor fi depozitate şi folosite judicios pentru reparaţiile urgente ce se vor ivi pe parcursul timpului.

Dorel LAZĂR

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 350 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.