ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Un tânăr din Unirea este cercetat pentru furt, părasirea locului accidentului și conducere a unui autovehicul fără permis

Un tânăr din Unirea este cercetat pentru furt, părasirea locului accidentului și conducere a unui autovehicul fără permis

Publicat în 09.01.2014 la ora 12:38

politia1Poliţiştii rutieri din Alba Iulia au fost sesizați de către reprezentantul unei societăţi comerciale din municipiu, cu privire la faptul că unul dintre angajaţii societăţii a sustras o autoutilitară aparținând societății şi a condus-o pe drumurile publice, fără a  avea  permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în seara zilei de  7 ianuarie 2014, în jurul orelor 19,00, K.A., de 21 de ani din comuna Unirea, angajat ca şi muncitor necalificat la societatea administrată de reclamant, a sustras autoutilitara din curtea societăţii şi a condus-o până în municipiul Aiud de unde s-a întors spre Alba Iulia.

Pe drumul de întoarcere tânărul a fost implicat într-un eveniment rutier minor, soldat cu avarierea uşoară a autoutilitarei la nivelul oglinzii retrovizoare şi al oblonului caroseriei, avarii despre care conducătorul auto susţine că au fost produse în urma coliziunii cu un tir ce era staţionat pe marginea Drumului Naţional 1.

Pe numele lui K.A. au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt, faptă prevăzută și pedepsită de art. 210 Cod Penal, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 390 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.