ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » Un nou parc pentru copii, construit în Ocna Mureș, de voluntari olandezi

Un nou parc pentru copii, construit în Ocna Mureș, de voluntari olandezi

Publicat în 05.01.2013 la ora 17:16

În Ocna Mureș copiii au de astăzi un nou loc de joacă, realizat de grupul de voluntari olandezi JWR Hengelo care se află pentru a treia oară în oraș, după cum anunță noul purtător de cuvânt al administrației locale, Csaba Kolozsvari.

Acesta a explicat că grupul de voluntari JWR Hengelo este o asociație de binefacere formată mai ales din tineri care de-a lungul anului adună bani din diferite activități caritabile și apoi colindă Europa și ajută unele orașe prin diferite activități de binefacere.

De câțiva ani olandezii sunt prezenți în fiecare an în orașele Ocna Mureș și Toplița. Anul acesta în Ocna Mureș ei au amenajat unele saloane din Unitatea Medico-Socială și au construit de la zero un nou parc cu loc de joacă pentru copii. Tot ei au construit anii trecuți și locul de joacă dintre blocurile din centrul orașului cât și cel din parcul de pe strada Mihai Eminescu. Nu putem decât să le mulțumim acestor oameni de bine și sperăm ca pe viitor noi cei care ne vom bucura de acest parc să și avem grijă de el”, a spus reprezentantul primăriei.

Ne aflăm de câteva săptămâni în România. Zilele trecute am făcut câteva amenajări la Unitatea Medico Socială din vechiul spital din Ocna Mureș, am pus câteva tablouri pentru a da o notă de culoare acelor saloane în care își petrec zilele mai multe persoane în vârstă. Acum construim un parc cu un loc de joacă pentru copiii din acest oraș. Dispozitivele din parc sunt realizate în mare parte de noi, unele cumpărate din banii obtinuți din diferite acțiuni caritabile. Am primit tot suportul primăriei Ocna Mureș care ne-a pus la dispoziție utilajele necesare, nisip, beton și tot ce a mai fost nevoie”, a declarat doamna Anneke Cornelissen, șefa grupului JWL Hengelo.

Acest articol a fost citit de 381 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.