ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Un bărbat din Silivaş aflat în stare de ebrietate și-a dat foc la casă după ce s-a certat cu soția

Un bărbat din Silivaş aflat în stare de ebrietate și-a dat foc la casă după ce s-a certat cu soția

Publicat în 09.08.2014 la ora 17:30

incendiuIeri, 8 august 2014, ora 19.30, poliţiştii din Hopârta,  au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la o locuinţă din satul Silivaş, s-a produs un incendiu. Focul a fost stins de către cetăţenii din localitate, nemaifiind necesară intervenţia pompierilor.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că incendiul a fost provocat de către R.P., de 38 de ani, din Silivaş, la locuinţa sa, în urma unor certuri cu soţia şi pe fondul consumului de alcool.

Iniţial, bărbatul a dat foc, în interiorul locuinţei, mai multor obiecte de îmbrăcăminte iar focul s-a extins la acoperişul acesteia.

În urma incendiului a fost distrus acoperișul, construit din lemne şi învelit cu o prelată în vreme ce pereţii din pământ ai locuinţei nu au fost afectaţi. Nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Reţeaua de electricitate a imobilului a fost debranşată de către reprezentanţii “Electrica” iar membrii familiei s-au mutat la o rudă.

În continuare, faţă de R.P., poliţiştii Postului de Poliţie Hopârta, continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 363 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.