ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Un autoturism s-a răsturnat din cauza poleiului la Războieni și a lovit o conductă de gaze

Un autoturism s-a răsturnat din cauza poleiului la Războieni și a lovit o conductă de gaze

Publicat în 22.12.2013 la ora 13:51

accident-razaboieni-conducta-gazePoleiul și ceața densă din ultimele ore prezentă pe drumurile din județul Alba au condus la producerea mai multor accidente rutiere. După accidentul în lanț de pe autostrada A1, alte două mașini au ieșit în afara carosabilului pe DJ 107F, pe raza localității Războieni însă din fericire fără victime.

Primul autoturism s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului îndoind o țeavă de gaz. Din fericire aceasta nu a fost fisurată. La interval de doar 15 minute o a doua mașină a ieșit în decor, exact pe aceeași porțiune de drum.

accident-rasturnata-razaboieniIată cum descrie Richard Dorin, un localnic din zonă, situația:

Circulaţi cu atenţie în Războieni-Cetate … în 15 minute două maşini sau învârtit pe şosea … una din păcate s-a întors cu cracii în sus … retezând o conductă de gaz … au fost 4 ocupanţi în autoturism … au scăpat fără nici o zgârietură (…) În final au fost scoase şi maşinile din şanţ … s-a aruncat cu ceva pe drum dar … panica a fost cu gazul!

Pentru judeţul Alba este valabilă până la ora 13:15 o atenţionare Cod galben, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, referitoare la ceaţă şi depunere de chiciură. Condiții de vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

FOTO: Richard Dorin

Acest articol a fost citit de 418 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.