ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Trei bărbați din comuna Unirea acuzați de de comiterea de furturi de produse agricole, de pe câmp

Trei bărbați din comuna Unirea acuzați de de comiterea de furturi de produse agricole, de pe câmp

Publicat în 26.09.2017 la ora 16:37

Cu ocazia unor controale efectuate la 3 locuințe din comuna Unirea, poliţiştii au reuşit documentarea activităţii infracționale a 3 bărbaţi din comună, bănuiţi de comiterea de furturi de produse agricole, de pe câmp.

Astfel, în sarcina unui bărbat de 52 de ani, din Ciugudul de Jos, comuna Unirea,  s-a reţinut faptul că, în luna septembrie a.c., ar fi sustras dintr-o cultură de porumb aparţinând unui concetăţean, cantitatea de 300 de ştiuleţi de porumb.

Totodată, în sarcina unui bărbat de 37 de ani, din comuna Unirea, s-a reţinut faptul că, la data de 25 septembrie a.c., ar fi sustras 170 de ştiuleţi de porumb dintr-o cultură situată pe raza comunei Unirea.

Cu ocazia aceleiaşi acţiuni a fost identificat un bărbat de 42 de ani, din Ciugudul de Jos care în dimineaţa zilei de 25 septembrie a.c., ar fi sustras 300 de kilograme de lucernă, de pe terenul unui localnic.

În urma controalelor efectuate la domiciliile celor 3 bărbaţi bănuiţi de comiterea furturilor, au fost identificate produsele agricole sustrase, care au fost restituite păgubiţilor.

În toate cazurile, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Acest articol a fost citit de 157 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.