ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Economie » Topul firmelor în Ocna Mureş

Topul firmelor în Ocna Mureş

Publicat în 28.12.2013 la ora 15:36

primaria ocna muresDupă modelul camerelor de comerţ şi industrie, administraţia publică locală a oraşului Ocna Mureş a acordat distincţii firmelor care-şi desfăşoară activitatea pe teritoriul oraşului. Dorindu-se un fel de „Top al firmelor ocnamureşene”, în după-amiaza zilei de joi, 19 decembrie 2013, în sala de şedinţe a Consililului Local a oraşului Ocna Mureş a avut loc o întâlnire în care administraţia publică şi-a premiat oamenii de afaceri care au performat în anul care se încheie. La întâlnire au fost prezenţi, pe lângă primarul Silviu Vinţeler, şi viceprimarul Pavel Podariu şi Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, senatorul Alexandru Pereş şi administratorul judeţului Alba, Sorin Bumb. Evenimentul a fost un bun prilej de discuţii şi de analizare a problemelor cu care se confruntă firmele din zonă precum şi a modalităţilor de dezvoltare economică a oraşului şi zonei, căutându-se şi elaborându-se unele idei de soluţionare eficientă pentru aceasta.
Potrivit primarului Silviu Vinţeler, cu această ocazie tuturor administratorilor de firmă li s-a înmânat câte un chestionar prin care, în urma unei atente analize, administraţia locală doreşte să cunoască în amănunţime problemele cu care acestea se confruntă pentru ca împreună cu administraţia judeţeană să poată elabora unele strategii prin care să asigure cadrul necesar dezvoltării economice. Întâlnirea s-a concretizat prin acordarea, pe secţiuni, a unor diplome şi plachete celor mai performante firme din oraş.

  • Pentru cifra de afaceri dezvoltată în anul 2013 au fost clasificate şi evidenţiate pe locul I MCMS Bota SRL, locul II SC Exon SRL, locul III revenind firmei SC Man Transport SRL.
  • Pentru secţiunea profit, locul I a fost acordat MCMS Bopta SRL, locul II SC Exon SRL, iar locul III firmei SC Man Transport SRL.
  • La secţiunea „Număr de angajaţi” locul I a fost ocupat de SC Europtrans SRL, locul II de SC Western Security SRL, locul III revenind firmei SC Dragoner Star SRL.

Au mai primit diplome de merit pentru cele mai multe fonduri atrase de comunitate SC Compact Impex SRL şi pentru cea mai mare creştere a numărului de angajaţi SC Western Security SRL. „Prin această întâlnire a conducerii administrative orăşeneşti şi judeţene am dorit să cunoaştem mai bine conducerile firmelor din oraş şi să aflăm cât mai multe amănunte despre viaţa economică şi problemele cu care aceasta se confruntă. Personal consider că acesta a fost doar un început într-o colaborare pe care o consider a fi fructuoasă în rezolvarea problemelor oraşului Ocna Mureş şi a dezvoltării zonei”, ne-a declarat Silviu Vinţeler, primarul oraşului Ocna Mureş.

Dorel LAZĂR

Acest articol a fost citit de 1009 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.