ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Tineri din Unirea cercetați penal pentru furt

Tineri din Unirea cercetați penal pentru furt

Publicat în 29.03.2014 la ora 12:31

politia ruralaIeri, 28 martie 2014,  între orele 07,30 şi 13,30,  poliţiştii din Ocna Mureş şi Unirea, au organizat o acţiune ce a avut drept scop prevenirea şi combaterea infracţiunilor în dauna avutului public şi privat precum şi prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. 

Au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.120 lei şi au fost identificate două persoane despre care există suspiciunea că au comis furturi.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 26 martie, H.I.S., de 22 de ani, din comuna Unirea, a secţionat cablul telefonic aerian dintre doi stâlpi şi l-a transportat la domiciliul său din localitatea Unirea unde i-a ars învelişul pentru a recupera cuprul. Poliţiştii au ridicat de la domiciliul bărbatului, cantitatea de 17 kg de cupru provenită din arderea cablurilor sustrase.

Cu ocazia extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în perioada 15 februarie – 9 martie H.I.S., împreună cu T.S.A., un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Unirea, au pătruns într-o casă nelocuită din comuna Unirea de unde au sustras o combină muzicală, un televizor LCD, un cuptor cu microunde precum şi obiecte de uz casnic şi de îmbrăcăminte, bunuri pe care ulterior le-a vândut.

Cercetările sunt continuate faţă de cei doi tineri, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele lor.

Acest articol a fost citit de 552 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.