ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Târgul cu Mărţişoare în Unirea – antreprenoriat verde

Târgul cu Mărţişoare în Unirea – antreprenoriat verde

Publicat în 01.03.2019 la ora 9:42

Elevii Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” din Unirea s-au implicat în ultimele două săptămani pentru crearea de mărţişoare şi brățări din materiale diverse: ghips, seminţe, hârtie, carton, nasturi, aţă, mărgele dar şi din materiale reciclabile.

Munca elevilor și a cadrelor didactice de creare de mărțișoare s-a materializat ieri, 28 februarie 2019, prin Târgul cu Mărțișoare, organizat în piața din fata Primăriei Unirea.

Elevii din ciclul primar precum şi cei de gimnaziu din Clubul Impact şi din Clubul Activ CELS din clasele a V-a, a VI-a si a VIII-a au avut posibilitatea sa își expună şi să își promoveze creațiile pline de sensibilitate, iubire şi primăvara atât părinților cât şi reprezentanților comunităţii din Primăria Unirea şi Poliţia Unirea şi locuitorilor.

O pată de culoare şi entuziasm care ne-a luminat localitatea, cu atât mai mult cu cât activitatea lor este una de antreprenoriat pentru crearea si implementarea unui proiect de implicare în comunitate Elevii au fost coordonați de prof: Timar Elisabeta, Zsiga Aurelia, Vlad Daniela, Toma Ana, Oţel Ana Maria, Moldovan Florina, Ozsvath Elisabeta, Popovici Daniela şi au colaborat la realizarea activităților prof: Peter Tunde, Cordea Lilica şi Cristea Emilia, bibl. Takacs Delia.

Acest articol a fost citit de 83 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.