ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Sute de kilograme de cornuri din programul „cornul și laptele” au fost aruncate pe malul râului Mureș, în zona orașului Ocna Mureș

Sute de kilograme de cornuri din programul „cornul și laptele” au fost aruncate pe malul râului Mureș, în zona orașului Ocna Mureș

Publicat în 10.06.2019 la ora 11:52

Câteva sute de kilograme de cornuri care ar fi trebuit furnizate în cadrul programului guvernamental „cornul şi laptele” și de care ar fi trebuit să se bucure copiii, a fost aruncate pe malul râului Mureş, în zona oraşului Ocna Mureş.

O cantitate uriaşă de cornuri, care fac parte din programul ”Cornul şi laptele”, expirate probabil, au fost aruncate pe malul Mureşului în zona ”Batalelor” spre Cisteiu de Mureş. În această zonă se ajunge foarte greu cu maşina, deci cine le-a aruncat cunoaşte zona. Postările repetate cu gunoiul aruncat pe malul Mureşului în zona Podului Nou din Ocna Mureş, au făcut ca ”groapa de gunoi” să se mute mai departe spre Cisteiu de Mureş.

Tone de deşeuri, de la pamperşi la resturi provenite din costrucţii constituie o adevărată bombă ecologică. Ultima categorie de deşeuri aruncate este reprezentată de mii de bucăţi de cornuri. Produsele sunt furnizate în şcolile din Alba de firma Logistic Media Pop Art SRL din Turda.

Acest articol a fost citit de 370 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.