ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Subiecte simulare Bacalaureat 2014 (BAC), la limba română | ocnamuresinfo.ro

Subiecte simulare Bacalaureat 2014 (BAC), la limba română | ocnamuresinfo.ro

Publicat în 03.03.2014 la ora 11:40

Subiecte la simularea  examenului de Bacalaureat 2014, la limba română | ocnamuresinfo.ro

scoala-gimnaziala-lucian-blaga-ocna-muresElevii de clasa a XI-a, a XII-a şi a XIII-a au susţinut astăzi simularea probei scrise a examenului de bacalaureat, la limba şi literatura română. În judeţul Alba s-au înscris, în total 7.050 de elevi, iar centre de evaluare s-au constituit în fiecare oraş. Pentru prima dată, în acest an, aproximativ 3.300 de elevi din clasa a XI-a au susţinut simularea.

Click aici:  Subiecte la simularea examenului de Bacalaureat  (BAC)

Potrivit metodologiei accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30, iar examenul începe la ora 9:00, când elevii primesc subiectele. Elevii au avut trei ore la dispoziţie pentru a rezolva subiectele şi nu au putut părăsi sala de examinare mai repede de 10.30.

Ministerul Educaţiei a hotărât ca în 2014 elevii să dea simularea examenului de Bacalaureat 2014 în acelaşi timp, spre deosebire de anul trecut când fiecare şcoală a organizat simularea când voia.

Elevii au fost repartizaţi în clase în ordine alfabetică, listele au fost publicate pe uşa clasei, câte un elev în bancă. În cazul în care un liceu nu a avut spaţiul necesar, elevii au putut fi aşezaţi şi câte doi în bancă, dar cu condiţia ca elevii alăturaţi să fie din ani de studiu diferiţi.

Metodologia de organizare a examenului arată că elevii vor fi supravegheaţi în timpul simulării de câte doi profesori pe clasă, care predau alta materie decât Limba si literatura romana. Profesorii supraveghetori provin din şcoala în care elevii susţin simularea, iar preşedintele comisiei de organizare a simulării este directorul liceului.

Acest articol a fost citit de 439 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.