ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » „Soda dragă” obține o nouă victorie în cantonamentul de la Codlea: Inter Cristian – CS Ocna Mureș 0-1 (0-0)

„Soda dragă” obține o nouă victorie în cantonamentul de la Codlea: Inter Cristian – CS Ocna Mureș 0-1 (0-0)

Publicat în 15.02.2019 la ora 18:51

Cel de-al treilea joc de verificare, din cantonamentul de la Codlea, susținut de CS Ocna Mureș a însemnat o victorie la limită, 1-0 (0-0), cu Inter Cristian (ocupanta poziției a 4-a în Liga a 4-a Brașov la finele turului).

Unicul gol a fost marcat în minutul 79 la o conlucrare între doi foști uniriști, reluare a fundașului L. Dan, după o lovitură liberă executată excelent de S. Culda.

Fără Hidișan, F. Morar și Vaidasigan – cu ușoare probleme medicale, CS Ocna Mureș a mizat pe Angeru – Cimpoieșu, Borșoi, L. Dan, Cl. Marcu – Goguța, P. Man – S. Culda, P. Muntean, Coltor – Val. Drăgan; au mai intrat Decean, T. Cristea, Kiss, Șandor, S. Șimandi, A. Gherman, Guț, Bedelean. Antrenori Mihai Manea, George Țălnar și Petre Clep.

Stagiul centralizat de la Codlea se încheie duminică, cu un alt amical, probabil cu CS Vulcan (Liga a 5-a). Bilanțul jocurilor din Brașov cuprinde două victorii (7-1 cu ACSM Codlea și 1-0 cu Inter Cristian) și o înfrângere (0-2 cu Colțea Brașov) – toți adversari din Liga a IV-a.

Acest articol a fost citit de 76 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.