ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » „Soda Dragă” învinsă în inferioritate numerică: Unirea Alba Iulia – CS Ocna Mureș 2-0 (1-0)

„Soda Dragă” învinsă în inferioritate numerică: Unirea Alba Iulia – CS Ocna Mureș 2-0 (1-0)

Publicat în 26.04.2019 la ora 19:25

Astăzi pe Stadionul „Cetate”, Unirea Alba Iulia a trecut de CS Ocna Mureș, scor 2-0 (1-0), echipa lui Adrian Bicheși obținând trei puncte prețioase în economia campionatului, deși au evoluat în inferioritate numerică timp de o repriză.

Formația din Cetatea Marii Uniri s-a impus împotriva unei formații ce a etalat un fotbal peste poziția din ierarhie, Unirea Alba Iulia obținând punctele ce asigură liniștea.

• 1-0, MIN. 21: AN: DAVID finalizare simplă, cu latul, din careul mic, după o pasă de la Selagea din dreapta, ce a fost lansat de Fetița

• 2-0, MIN. 88: DE MARCO a executat excelent o lovitură liberă de la 25 de metri, în stânga lui Angeru, un gol superb

În minutul 54, S. Culda a tras din 10 metri, în plasa laterală. În minutul 63, Hidișan a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, Sporea a respins în corner. Val. Drăgan (72) a șutat de la 18 metri, pe centru, a reținut Sporea. În minutul 85, Val. Drăgan a trimis cu capul peste transversală

În minutul 45+1, gazdele au rămas în inferioritate numerică, fiind eliminat Al. Giurgiu, la semnalizarea asistentului D. Humita. Uniristul a avut un clinci cu Hidișan, când jocul era oprit, și a primit al doilea galben! Gazdele au avantaj minim la pauză, după un act întâi sărac în faze de poartă

Partida are un suporter de lux, pe internaționalul român Nicolae Stanciu! În rest, aproximativ 800 de spectatori în tribune. Coltor (31) a ratat o bună oportunitate a vizitatorilor, relurea sa cu capul, după o acțiune prelungită de atac, fiind prinsă de Sporea.

Gazdele sunt poziționate pe locul al 10-lea, cu 30 de puncte, la unul singur de zona retrogradabilă, iar ocnamureșenii sunt ultimii în clasament, cu 8 puncte, în tur, pe “Stadionul Dragostei”, impunându-se vizitatorii, cu scorul de 3-1.

Echipe de start:

Unirea: Sporea – Mazilu (90+2, V. domșa), Mardare, Potopea, Al. Giurgiu – Fetița,  De Marco, Tat, Petruse (77, Boboia) – Selagea – An. David (88, Zsigmond); rezerve Williams – Haj, L. Roman, V. Domșa, M. Codrea, Zsigmond, Boboia. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Raul Oargă.

CS Ocna Mureș: Angeru – F. Morar, Guț, L. Dan, Cl. Marcu (65, T. Cristea) – Goguța (73, A. Gherman), Cimpoieșu (85, S. Șimandi) –  S. Culda (85, P. Man), Hidișan, Coltor – Val. Drăgan; rezerve Decean, Borșoi, Bedelean. Antrenori Mihai Manea, George Țălnar, Petre Clep.

Arbitri: L. Ciuchiță (Oradea), D. Humita (Armeniș), Al. Ilie (Bocșa) Observatori Cl. Ștefănuți (Năsăud), I. Poclid (Timișoara).

Avrtismente: Al. Giurgiu (11), De Marco (15), Mardare (34), Fetița (51)/ Goguța (45+1), T. Cristea (89), Guț (90+1).

Acest articol a fost citit de 79 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.