ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » „Soda dragă” ierneaza pe ultima poziție a clasamentului: Național Sebiș – CS Ocna Mureș 2-1 (1-0)

„Soda dragă” ierneaza pe ultima poziție a clasamentului: Național Sebiș – CS Ocna Mureș 2-1 (1-0)

Publicat în 01.12.2018 la ora 18:30

CS Ocna Mureș a abordat ultima etapă a turului eșalonului terț, deplasarea de la Sebiș, cu mai mullte absențe din primul unsprezece, însă ultima clasată a fost la un pas să obțină un punct, pierzând 1-2 (0-1), primind al doilea gol cu câteva minute înaintea finalului!

Asta pentru că “lanterna roșie” a Seriei a 4-a, dincolo de rezultatele dezamăgitoare (un singur punct, 7 eșecuri la rând, trei jocuri în care a primit de fiecare data 5 goluri), este lovită efectiv de probleme de lot. antrenorul Mihai Manea greu găsind 11 nume care să facă deplasarea în Arad.

• Mihai Manea: „Unii jucători fac port ilegal de echipament”

Cenușăreasa” seriei a IV-a a Ligii a 3-a a fost la 4-5 minute la cel de-al doilea punct în prezenta stagiune, dar Enciu nu a fost de acord și a marcat în urma unei acțiuni personale. Ne-am autodepășit, dar – din păcate – pe final am cedat pe o greșeală incredibilă. Un jucător de-al nostru a dat pe lângă minge, adversul a câștigat mingea și a reușit să marcheze. Am avut un gol anulat, un penalty acordat și apoi neacordat la un henț,  dar gazdele au avut mai multe ocazii, le felicit pentru victori. Noi am stat în 12 jucători, iar pe parcurs s-au mai accidentat vreo trei, atât am putut face. Eu cu colegii de pe banca tehnică am preluat la începutul lui octombrie această echipă, am încercat să lucrăm cu ei cât mai bine, dar acum la final de tur, pot spune că unii fac port ilegal de echipament. Voi avea luni o discuție cu conducerea, dacă vor fi de acord cu ce dorim noi să facem la echipă, vom continua, dacă nu, ne vom despărți. Sunt multe probleme de lot dar și organizatorice”,a declarat Mihai Manea, antrenorul celor de la Soda Ocna Mureș.

Clasament Seria C4 – Liga a 3-a:

1. Şoimii Lipova 34
2. Gloria Lunca Teuz Cermei 31
3. Crişul Chişineu Criş 29
4. ACS Dumbrăviţa 29
5. Metalurgistul Cugir 28
6. Naţional Sebiş 28
7. CSM Şcolar Reşiţa 26
8. FC Avrig 22
9. Unirea 1924 Alba Iulia 19
10. CS Hunedoara 19
11. Millenium Giarmata 17
12. CNS Cetate Deva 17
13. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 16
14. Industria Galda 15
15. CSM Lugoj 6
16. CS Ocna Mureş 1

 

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 103 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.