ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » „Soda Dragă” este retrogradată din punct de vedere matematic: CS Ocna Mureș – Millenium Giarmata 0-1 (0-0)

„Soda Dragă” este retrogradată din punct de vedere matematic: CS Ocna Mureș – Millenium Giarmata 0-1 (0-0)

Publicat în 20.04.2019 la ora 21:58

„Soda dragă” a ratat astăzi, cea de-a treia victorie consecutivă și șansa de a preda „lanterna roșie”, după ce a pierdut rușinos pe „Stadionul Dragostei”, scor 0-1 (0-0), cu Millenium Giarmata, echipă care a reușit să marcheze în inferioritate numerică.

Această înfrângere parafează retrogradarea matematică a formației CS Ocna Mureș, cu șase etape înaintea finalului stagional.

Trei puncte importante pentru bănățeni în cursa pentru evitarea retrogradării, în vreme ce ocnamureșenii nu au reușit să continue seria pozitivă ce cuprindea două victorii la rând, fără gol primit

• 0-1, MIN. 77: DAMINUȚĂ șut-centrare din stânga dintr-o lovitură liberă, cu care a deschis scorul, în colțul lung, o parte de vină având și Angeru

• Mihai Manea: „Ne mulțumim cu puțin”

„Ne mulțumim cu puțin, iar față de jocurile trecute a existat o lipsă de atitudine și de concentrare. Noi am ratat și am primit gol la o acțiune ce anunța nimic. Jucăm până la capăt, dar din păcate, unii jucători nu înțeleg că trebuie în anumite momente trebuie să se autodepășească“, a declarat Mihai Manea.

Iar sâmbătă, de la ora 17.00, pe “Stadionul Dragostei”, nou-promovata (8 puncte) vizează să mai depășească un obstacol, numit Millenium Giarmata, un rezultat pozitiv însemnând și cedarea “lanternei roșii”.

• Ferțu (Millenium) – eliminat în minutul 68

Prima ocazie a actului secund aparține oaspeților, “cap” M. Călin (48) respins de Angeru. Același M. Călin (53) a trimis un trasor peste transversală. Ferțu (Millenium) a primit al doilea avertisment, fiind eliminat în minutul 68

În minutul 7, Cimpoieșu a reluat peste, din voleu. Portarul Narița a boxat șutul din lovitură liberă trimis de F. Morar (20). În mintulul 31, ocazie mare ratată de Cimpoieșu, șut în portar. S. Șimandi (35) a scăpat pe contraatac, dar a șutat pe lângă. Beloescu (41) a trimis alături după o centrare din lovitură liberă.

Echipe:

CS Ocna Mureș: Angeru – F. Morar (46, S. Culda), Borșoi (78, A. Gherman), Guț, Cl. Marcu (81, T. Cristea) – Goguța, Cimpoieșu (64, Bedelean) – S. Șimandi, Hidișan, Coltor – Val. Drăgan ; rezerve Decean, Kiss, P. Man. Antrenori Mihai Manea, George Țălnar, Petre Clep.

Millenium Giarmata: Narița – Sporin, Fertu, Daminuță, Rosemblum, M. Călin, Covasală, N. Olteanu, Corlățeanu, Pricop, Beloescu. Pe bancă: Ciuta – Buzugan, Ochea, Negrei, Dinca, Popan, Sevici. Antrenor: Sorin Badea.

Arbitri Căt. Flonta (Cluj-Napoca), Cr. Cășuț, A. Pantea (ambii Arad) Observatori I. Onicaș (Zalău), M. Orbonaș (Ilia).

Acest articol a fost citit de 178 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.