ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » „Soda dragă” bifează prima înfrângere, în turneul de pregărire de la Codlea: CS Ocna Mureș – Colțea 1920 Brașov 0-2 (0-1)

„Soda dragă” bifează prima înfrângere, în turneul de pregărire de la Codlea: CS Ocna Mureș – Colțea 1920 Brașov 0-2 (0-1)

Publicat în 13.02.2019 la ora 18:39

După ce a obținut o remiză (1-1 cu Sticla Turda) și o victorie la scor (7-1 cu ACSM Codlea), CS Ocna Mureș a pierdut întâiul amical din acest an, 0-2 (0-1), cu Colțea 1920 Brașov (locul opt în Liga a IV-a Brașov), meci disputat în timpul cantonamentului centralizat de la Codlea, goluri primite de formația lui Mihai Manea în urma a două greșeli individuale (a doilea gol o eroare a portarului Decean, la un șut de la mijlocul terenului).

CS Ocna Mureș: Angeru – T. Cristea, Borșoi, L. Dan, Cl. Marcu – Cimpoieșu, Goguța –  S. Culda, P. Muntean, Coltor – Val. Drăgan (prima repriză); Decean – Kiss, Guț, Goguța, Șandor – P. Man, Hidișan – S. Șimandi, A. Gherman, F. Morar – Coltor (actul secund), a lipsit Vaidasigan, ușor accidentat. Antrenori Mihai Manea, George Țălnar, Petre Clep.

Un cuvânt greu de spus în economia jocului au avut și ratările divizionarei terțe, dar și starea de oboseală a jucătorilor ocnamureșeni, pe fondul celor două antrenamente zilnice. Cantonamentul centralizat durează până duminică, 17 februarie, mai fiind programate partidele cu Inter Cristian (vineri) și un adversar nedesemnat (duminică). Adversarul din jocul de verificare de ieri a bifat recent un cantonament centralizat în Bulgaria, la Balcic, iar directorul general al clubului este fostul international Marian Ivan. Un alt amical, Metalurgistul Cugir – Hermannstadt II nu s-a disputat, din pricina stării terenului, fiind anulat de comun acord.

Acest articol a fost citit de 78 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.