ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » Silviu Vințeler, primar Ocna Mureș: „Am reușit să modernizăm aproape 90% din străzile orașului”

Silviu Vințeler, primar Ocna Mureș: „Am reușit să modernizăm aproape 90% din străzile orașului”

Publicat în 07.10.2019 la ora 15:55

Potrivit primarului Silviu Vinţeler, în ultimii ani administraţia locală din Ocna Mureş a reuşit să modernizeze aproape 90% din străzile oraşului.

Acesta ne-a informat că folosind veniturile proprii, dar şi unele finanţări guvernamentale, pe parcursul a mai bine de un mandat şi jumătate a reuşit să readucă la normal străzile oraşului pe care-l administrează.

„Nu a fot uşor. Nu este uşor să modernizezi aproape în întregime străzile unui oraş cu venituri foarte mici, dar dacă vrei şi insişti, şi depui proiecte pe orice program de finanţare reuşeşti. Aşa vom proceda şi cu restul străzilor. Oricum, niciodată nu vor fi terminate toate problemele. Acum ne gândim la ,modernizarea ultimelor străzi din oraş. Pentru anul viitor vom încerca să gândim un buget care să ne permită să începem în forţă rezolvarea problemelor din localităţile aparţinătoare” ne-a declarat primarul Silviu Vinţeler.

Acestea ne-a informat că prin bugetul din acest an a alocat sumele necesare pentru proiectarea modernizării totale a străzilor Macilor şi Al. Șuţu.

Potrivit afirmaţiilor primarului Vinţeler odată ce proiectul gândit de administraţie va fi implementat locuitorii celor două străzi vor avea la dispoziţie pe lângă asfalt şi instalaţii noi de gaz, canal şi apă.

Dorel LAZĂR

Acest articol a fost citit de 1107 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.