ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Silviu Vințeler: ”Mulțumesc ocnamureșeni, respect pentru votul vostru, oricare a fost acesta”

Silviu Vințeler: ”Mulțumesc ocnamureșeni, respect pentru votul vostru, oricare a fost acesta”

Publicat în 18.11.2014 la ora 11:05

Silviu-Vinteler-nov-2014Exercițiul democratic de duminică, 16 noiembrie 2014, a demonstrat și pentru comunitatea noastră că drepturile pe care le avem pot și trebuie să fie folosite.

Votul exprimat duminică a reprezentat pentru toți cei care s-au prezentat la urne exprimarea propriei voințe, a crezului politic pe care fiecare îl are, a fost un vot pentru democrație.

Dincolo de rezultat, nu pot să nu remarc prezența foarte mare a cetățenilor orașului la secțiile de votare, semn că marea noastră majoritate a înțeles cum funcționează o societate democratică, în care votul reprezintă cea mai puternică armă pe care o are societatea civilă în definirea clasei politice, în alegerea celor care ne vor reprezenta în următorii ani.

Mulțumesc tuturor celor care au înțeles că votul, indiferent de opinia exprimată duminică, nu este un moft, ci o necesitate, un drept pe care trebuie să-l folosim pentru noi, pentru copiii noștri.

Mulțumesc tuturor celor care, indiferent de candidatul ales pentru funcția de președinte al României, au înțeles că votul lor este un vot pentru o Românie mai demnă.

Mulțumesc cetățenilor orașului Ocna Mureș că au votat, că s-au implicat activ în ceea ce se poate numi acum, pentru noi românii, revoluția votului.

Duminică cu toții am votat pentru democrație!

Mulțumesc ocnamureșeni, respect pentru votul vostru, oricare a fost acesta!

Silviu Vințeler, primar al orașului Ocna Mureș

Acest articol a fost citit de 189 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.