ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » Ședință a Consiliului Local Ocna Mureș – se va supune aprobării lista de priorități pentru locuințele sociale

Ședință a Consiliului Local Ocna Mureș – se va supune aprobării lista de priorități pentru locuințele sociale

Publicat în 26.09.2013 la ora 11:16

sedinta-cl-ocna-muresConsiliul local al oraşului Ocna Mureş este convocat, în ședința ordinară ce va avea loc astăzi, 26 septembrie 2013, de la ora 18.oo, în sala de şedinţe a primăriei. Printre cele 11 proiecte de pe ordinea de zi se află aprobarea Listei de priorităţi în vederea repartizării locuinţelor sociale și cuantumul chiriei aferente; rectificarea bugetului oraşului Ocna Mureş pe anul 2013 și suplimentarea cheltuielilor ocazionate de desfăşurarea sărbătorii locale Zilele oraşului Ocna Mureş, ediţia 2013.

Iată proiectul Ordinii de zi:

1. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea înscrierii în cartea funciară a unor construcţii proprietate privată a Oraşului Ocna Mureş.

2. PROIECT DE HOTARARE privind retragerea dreptului de concesiune asupra unor terenuri proprietate privată a Oraşului Ocna Mureş.

3. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea încheierii unui contract de cesiune a dreptului de concesiune a unui teren concesionat în baza Contractului de concesiune nr. 2592/08.09.1992.

4. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Listei de priorităţi în vederea repartizării locuinţelor sociale proprietate publică a Oraşului Ocna Mureş din Blocul nr.6 ABC şi a cuantumului chiriei care va fi percepută de la chiriaşi.

5. PROIECT DE HOTARARE privind modificarea şi completarea Hotărârii nr. 125/28.06.2013 a Consiliului local al oraşului Ocna Mureş.

6. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea documentaţiei (Proiectul tehnic) al lucrării “Reconstrucţie canale de gardă” în oraşul Ocna Mureş; Aprobarea executării lucrării şi a achiziţiei publice în vederea atribuirii contractului de execuţie a lucrării “Reconstrucţie canale de gardă” în oraşul Ocna Mureş.

7. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea executării lucrării şi a achiziţiei publice în vederea atribuirii contractului de execuţie a lucrării de „Amenajare Centrul de permanenţă a oraşului Ocna Mureş”.

8. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea achiziţiei unui tractor rutier.

9. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului oraşului Ocna Mureş pe anul 2013.

10. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea scoaterii din funcţiune, casarea şi demolarea obiectivului “Staţie de epurare a oraşului Ocna Mureş”; valorificarea, prin licitaţie publică cu strigare a deşeurilor de fier rezultate în urma demolării.

11. PROIECT DE HOTARARE privind suplimentarea cheltuielilor ocazionate de desfăşurarea sărbătorii locale Zilele oraşului Ocna Mureş, ediţia 2013 .

– PROBLEME CURENTE

Acest articol a fost citit de 471 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.