ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » Schimbări pe banca tehnică la CS Ocna Mureș, după retrogradarea din Liga a 3-a.

Schimbări pe banca tehnică la CS Ocna Mureș, după retrogradarea din Liga a 3-a.

Publicat în 23.07.2019 la ora 11:22

Lucrurile se clarifică la CS Ocna Mureș, echipă ce a retrogradat în Liga a IV-a, după numai un sezon petrecut în eșalonul terț, deși gruparea ocnamureșană speră să rămână, la cerere, în circuitul Ligii a 3-a.

Retrogradarea atrage după sine modificări la nivelul băncii tehnice, în condițiile în care antrenorii Mihai Manea, George Țălnar și Petre Clep nu au mai continua colaborarea cu CS Ocna Mureș, începută în toamna trecută, ajungând la Unirea Alba Iulia! De asemenea, efectivul de jucători va suferi ample modificări, în perspectiva următorului campionat.

Am discutat cu Mihai Manea și George Țălnar și mi-au transmis că nu vor mai continua la CS Ocna Mureș. Erau la final de contract și am înțeles că au alte oferte pe care le analizează, iar pe această cale le mulțumim pentru colaborare. Căutăm soluții, suntem în tratative, în scurt timp vom anunța numele noului «principal»”, a declarat Ioan Paul, președintele grupării din orașul salin.

• Gabriel Cotoară – favorit

Conform unor surse apropiate clubului, “Soda dragă” negociază pe mai multe piste, favorit pentru ocuparea postului de antrenor principal fiind Gabriel Cotoară, sezonul trecut la Olimpia Aiud, purtându-se discuții în acest sens. Se așteaptă ca mâine, miercuri, 24 iulie, să fie anunțat numele noului antrenor, în condițiile în care există presiunea timpului, întrucât săptămâna viitoare este programată partida oficială cu Industria Galda de Jos, din cadrul Cupei României.

Astfel, pe lângă discuțiile pentru banca tehnică, oficialii ocnamureșeni au și o altă precupare în aceste zile, întărirea lotului, întrucât “alb-albaștrii” s-au despărțit de numeroși jucători, nume precum Angeru, Bedelean, Coltor, S. Șimandi, S. Culda, Hidișan sau Cl. Marcu. De asemenea, alți doi jucători, Val. Drăgan și L. Dan sunt ofertați de CS Universitatea Alba Iulia, apărătorul aiudean fiind dat drept sigur achiziționat de formația din Cetatea Marii Uniri. Precizăm că în următorul campionat CS Ocna Mureș va avea un buget cifrat la 750.000 de lei, similat celui din Liga a 3-a.

Acest articol a fost citit de 292 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.