ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » S-a încheiat contractul pentru sistemul de canalizare din Ocna Mureş

S-a încheiat contractul pentru sistemul de canalizare din Ocna Mureş

Publicat în 05.01.2013 la ora 17:35

Primăria Ocna Mureş şi reprezentanţii Societăţii Apa CTTA Alba au semnat luni, 30 iulie, cu o firmă din Câmpina un contract pentru modernizarea şi reabilitarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare din Ocna Mureş, în valoare de peste 20 de milioane de lei.

Câştigătoarea licitaţiei de executare a lucrărilor, este S.C. Fibec S.A. din Câmpina, iar termenul de execuţie a lucrărilor este de 20 de luni. Proiectul este finanţat din Fonduri Europene, fonduri guvernamentale şi fonduri ale Consiliului Local.

La semnarea contractului care a avut loc la sediul  SC Apa CTTA SA Alba Iulia, au fost prezenţi primarul din Ocna Mureş Silviu Vinţeler,  directorul Apa CTTA Viorel Lazăr şi administratorul firmei din Focşani.

Proiectul presupune extinderea reţelei de canalizare cu 19.751 metri, reabilitarea reţelei de canalizare a oraşului pe o lungime de 6.717 metri, construirea de 12 noi staţii de repompare apă uzată, reabilitarea unei staţii de pompare apă, construirea a 3.967 metri de conducte de refulare din staţiile de pompe apă.

Valoarea contractului este de 22.789.021,40 lei fără TVA şi face parte din proiectul “Extindere şi reabilitare infrastructură de apă şi apă uzată în judeţul Alba” în valoare totală de peste 102.000.000 euro.

Acest articol a fost citit de 308 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.