ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » Remiză amicală, după o partidă spectaculosă: CS Ocna Mureș – Mureșul Luduș 2-2 (1-0)

Remiză amicală, după o partidă spectaculosă: CS Ocna Mureș – Mureșul Luduș 2-2 (1-0)

Publicat în 18.02.2017 la ora 20:22

CS Ocna Mureș a remizat astăzi într-o partidă amicală disputată în compania celor de la Mureșul Luduș, scor 2-2 (1-0), la finele unei întâlniri în care a condus în două rânduri, dar a fost egalată din lovituri de pedeapsă.

Ocnamureșenii au deschis scorul prin Dandoș (32), la o pasă în diagonală trimisă de Vaidasigan, acesta fiind scorul pauzei.
În minutul 70, foștii adversari al Vințului în meciul de baraj au egalat dintr-o lovitură de pedeapsă, pentru ca peste 4 minute Soda să preia avantajul grație reușitei semnate de Tudor Cristea, din pasa lui Dandoș. Egalitatea a fost restabilită în minutul 87 dintr-o altă lovitură de pedeaspă.
CS Ocna Mureș: Țiboc – Pirosca, Rațiu, Căt. Ivașcu, Vaidasigan, Olar, A. Gabor, Cotoară, Dandoș,  T. Cristea, Cocis Rezerve: Decean, Csegoldi, Miclea, Bălțat, Sanislav Antrenori: Ionuț Pereat si Ovidiu Maier.

Pe lângă cele două goluri marcate de Soda, au ratat singuri cu portarul Cocis (în prima repriză) și Cotoară (repriza a doua) și în 3 situații de contraatac supranumeric nu am reușit pasa decisivă sau finalizare… Per ansamblu un joc bun de pregătire cu ocupanta locului secund din liga 4 Mureș… dar, când îți bați joc de ocazii, fotbalul te pedepsește întotdeauna!„, a transmis Sorin Corpodean președintele CS Ocna Mureș.

Sursa foto: Soda Ocna Mureș

Acest articol a fost citit de 31 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.