ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Razie la Ocna Mureş – amenzi și suspecți cercetați pentru furt

Razie la Ocna Mureş – amenzi și suspecți cercetați pentru furt

Publicat în 05.01.2013 la ora 18:23

Polițiștii din Ocna Mureş au participat joi, 9 august, între orele 6.00-13.00, la o acţiune ce a avut drept scop combaterea infracţiunilor contra patrimoniului şi prevenirea accidentelor rutiere.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, au fost legitimate 45 de persoane dintre care 15 au fost conduse la sediul poliţiei, au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.350 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 500 de lei. Totodată au fost reţinute un permis de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Cu această ocazie, poliţiştii de investigaţii criminale i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi la data de 19 mai a.c. Din cercetări a rezultat că 4 bărbaţi de 18, 25, 27 şi 32 de ani, 3 din Ocna Mureş şi unul din Tăureni, judeţul Mureş, au sustras un segment din suportul de susţinere al conductei de alimentare cu apa potabilă a oraşului Ocna Mureş, pe care l-au predat la un centru de colectare a fierului vechi. Valoarea prejudiciului reclamat este de 2.000 lei, acesta nefiind recuperat până în prezent. Faţă de cei patru cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, au fost identificați 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, toți din Ocna Mureș, care sunt principalii suspecţi de comiterea unui furt în luna ianuarie a.c. Aceștia au sustras pe timp de noapte, mai multe bunuri electronice (boxe audio, staţii de amplificare) şi mobilier, dintr-un imobil aparţinând unei societăţi comerciale din localitatea Războieni. Valoarea prejudiciului reclamat este de 6.000 lei, acesta fiind parţial recuperat iar suspecţii sunt cercetați în continuare pentru furt calificat.

Acest articol a fost citit de 389 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.