ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » Primul punct pentru „lanterna roșie”, la debutul lui Mihai Manea: CSM Lugoj – CS Ocna Mureș 1-1 (1-1)

Primul punct pentru „lanterna roșie”, la debutul lui Mihai Manea: CSM Lugoj – CS Ocna Mureș 1-1 (1-1)

Publicat în 05.10.2018 la ora 18:54

Antrenorul Mihai Manea a avut parte de un debut de foc pe banca „lanternei roșii” a Seriei a 4-a a Ligii a 3-a, CS Ocna Mureș, echipă ce are șase înfrângeri din tot atâtea jocuri.

Cu șase înfrângeri din tot atâtea jocuri, nou-promovata a reușit să nu plece cu mâna goală din Banat, smulgând un punct de moral, portarul Iviniș reușind să pareze o lovitură de pedeapsă executată de Dobra (68, fault făcut de Cr. Ivașcu)! „Soda dragă” putea pierde, dar și câștiga, dacă includem în context ocaziile lui Borșoi (65), Hidișan (77), M. Domșa (82), Val. Drăgan (87).

Noul principal a preluat echipa de câteva zile, abia a apucat să-și cunoască elevii, însă a adus câteva noutăți în primul unsprezece. Între buturi a revenit juniorul Iviniș (o decizie inspirată a antrenorului cu portarii Petre Clep), între titulari făcându-și loc juniorul Sergiu Moise (la debutul în Liga a 3-a, în precedentele jocuri nici măcar nu a prins lotul) și nou-venitul Hidișan, dar și M. Domșa – revenit la antrenamente.

• Mihai Manea: „Mai avem mult de muncă, nu facem nuntă din acest punct”

A fost un punct muncit, un rezultat echitabil. Băieții au înțeles că fără determinare nu poți obține rezultate pozitive. Pe această cale îi felicit, dar nu trebuie să facem o nuntă din acest punct câștigat, pentru că mai avem foarte mult de muncă„, a declarat Mihai Manea.

Gazdele au deschis scorul în minutul 16, prin Precupanu (la o nesincronizare în defensivă, după o minge lungă), dar egalarea a fost reușită de A. Gherman în minutul 35, reluare în plasă după șutul lui Val. Drăgan în bară, venit după o acțiune colectivă de atac!

Ocnamureșenii și-au întregit staff-ul tehnic, George Țălnar, fiul cunoscutului antrenor albaiulian Cornel Țălnar, debutând în meseria de antrenor, ca și secund al lui Mihai Manea.

CS Ocna Mureș: Iviniș –  Kiss, Borșoi, Gorba, Șandor (71, S. Șimandi) – Moise (56, I. Cociș), P. Man, Hidișan, M. Domșa (84, T. Cristea), A. Gherman (67, Cr. Ivașcu) – Val. Drăgan; rezerve Țiboc, Cimpoieșu, Guț. Antrenori Mihai Manea, Ioan Ilie, George Țălnar și Petre Clep.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 192 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.