ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Primăria va modifica regulamentul de acreditare a ziariștilor

Primăria va modifica regulamentul de acreditare a ziariștilor

Publicat în 06.01.2013 la ora 0:26

”Controversele iscate în jurul Regulamentului de acreditare al ziariştilor aprobat de Consiliul Local al oraşului Ocna Mureş, regulament în care s-au strecurat o serie de erori şi inadvertenţe, au fost intens mediatizate în presă.

Faptul că aceste erori au fost semnalate şi prezentate obiectiv, faptul că presa şi Agenţia de Monitorizare a Presei Active Watch au prezentat concret şi soluţiile pentru eliminarea acestor greşeli arată o bună şi veche colaborare între ziarişti şi Primăria Ocna Mureş.

Toate observaţiile şi modificările solicitate de presă se vor reflecta în prima şedinţă de Consiliu Local, când acestea vor fi înaintate spre aprobare. O astfel de colaborare între ziarişti şi Primăria oraşului Ocna Mureş nu poate fi decât benefică pentru libertatea presei şi pentru dreptul de informare al cetăţenilor.

În speranţa că aceeaşi relaţie de bună colaborare cu presa va exista şi pe viitor, vom continua să vă informăm prompt asupra tuturor activităţilor din Primăria oraşului Ocna Mureş, punând la dispoziţia celor interesaţi (ziarişti sau persoane fizice) toate documentele şi actele de interes public solicitate”.

Primăria Ocna Mureș

Acest articol a fost citit de 265 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.