ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » Primăria Ocna Mureş îşi înnoieşte parcul auto

Primăria Ocna Mureş îşi înnoieşte parcul auto

Publicat în 25.05.2014 la ora 12:00

primaria oc muresConsilierii locali au aprobat participarea oraşului Ocna Mureş la “Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional” conform Ghidului de finanţare aprobat prin Ordinul nr. 364/19.03.2014 al Ministrului Mediului şi Schimbărilor Climatice, cu modificările ulterioare, respectiv în ultima lor şedinţă, ei au aprobat scoaterea din funcţiune şi casarea autoturismului marca DACIA, tipul R52315 SUPER NOVA, proprietate a oraşului, înmatriculat AB-10-CNA cu o valoare de inventar de 25.176,76 lei.

Autoturismul va fi predat  în schimbul primei de casare în valoare de 6.500 de lei. Va fi cumpărat un autovehicul nou, al cărui preţ maxim să fie de cel mult 25.000 de lei, preţ care se va achita prin utilizarea primei de casare de 6.500 de lei, iar diferenţa va fi suportată din bugetul oraşului Ocna Mureş pe anul 2014. Achiziţionarea autovehiculului nou se va face prin achiziţie directă, criteriul fiind preţul cel mai scăzut.
Tot la capitolul înnoire parc auto, de data aceasta la domeniul utilitar, intră şi decizia consilierilor locali de a achiziţiona patru maşini de tuns iarba şi a unui tractor de tuns iarba. Motorizatele utilitare vor fi cumpărate prin  procedura  “achiziţie directă” criteriul de atribuire fiind „preţul cel mai scăzut”. Valoarea estimată, fără T.V.A,  a viitoarei achiziţii este de 12.100,00 de lei (15.000,00 lei cu TVA).

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 463 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.