ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » Președintele PC Alba, Gheorghe Feneșer a fost numit în funcția de prefect

Președintele PC Alba, Gheorghe Feneșer a fost numit în funcția de prefect

Publicat în 09.01.2013 la ora 17:18

Președintele Partidului Conservator Alba, Gheorghe Feneșer a fost desemnat astăzi pentru a ocupa funcția de prefect al județului Alba. Decizia a fost luată în ședința de Guvern.

Potrivit reprezentantului Prefecturii Alba, în acest moment nu există vreo înștiințare oficială însă există o declarație a ministrului Administrației, Liviu Dragnea, difuzată de posturile de televiziune, care a anunțat respectiva schimbare. Purtătorul de cuvânt Ada Rus a mai explicat că, la fel ca fostul prefect Dan Coriolan Simedru și Flaviu Cozuc a fost detașat temporar pentru exercitarea funcției de prefect, fără a fi precizată o anumită dată la care i-ar expira mandatul.

Contactat de reporterii Ziarului Unirea, Gheorghe Feneșer a declarat că a fost anunțat telefonic despre numirea sa pe funcție și că așteaptă o înștiințare oficială.

Astăzi am aflat și eu că am fost numit în funcția de prefect de Alba în urma ședinței de Guvern. Aștep apariția deciziei în Monitorul Oficial și învestirea – pașii normali care se fac în aceste situații. Nu vreau să schimb absolut nimic în instituție și doresc să continui lucrurile bune făcute de cei ce au ocupat această funcție înaintea mea. O prioritate pentru mine va fi coagularea tuturor forțelor politice și administrative pentru desemnarea municipiului Alba Iulia drept capitală regională”, a declarat Gheorghe Feneșer.

Acest articol a fost citit de 311 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.