ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Pompierii intervin la Ocna Mureș, cu două autospeciale și o barcă, pentru scoaterea unui cadavru din râul Mureș

Pompierii intervin la Ocna Mureș, cu două autospeciale și o barcă, pentru scoaterea unui cadavru din râul Mureș

Publicat în 14.02.2018 la ora 17:57

Pompierii militari intervin, în aceste momente, pentru scoaterea unui cadavru din râul Mureș, pe raza localității Ocna Mureș.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, detașamentul Aiud intervine cu două autospeciale și o barcă pneumatică pentru scoaterea cadavrului.

Potrivit Poliției Alba, cadavrul a fost identificat pe raza localității Cisteiu de Mureș, ce aparține orașului Ocna Mureș. ”Acesta este în stare de descompunere și fără membre. Se pare că ar fi de multă vreme în apă”, potrivit Poliției Alba.

Lucrători din cadrul ISU au recuperat cadavrul, iar Poliția desfășoară activități specifice pentru identificarea acestuia.

UPDATE: Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit, la solicitarea Poliției orașului Ocna Mureș, pe raza localității Cisteiu de Mureș (Ocna Mureș), pentru scoaterea unui cadavru din apele râului Mureș. Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție și o barcă pneumatică.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 974 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.