ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Poliţia Ocna Mureş a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute o acţiune cu efective mărite pe raza orașului şi în localităţile rurale arondate

Poliţia Ocna Mureş a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute o acţiune cu efective mărite pe raza orașului şi în localităţile rurale arondate

Publicat în 01.07.2019 la ora 14:56

Vineri, 28 iunie 2019, Poliţia Oraşului Ocna Mureş şi Secţia 4 de Poliţie Rurală Ocna Mureş au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza oraşului Ocna Mureş precum şi în localităţile rurale arondate. 

La acţiune au participat 22 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră şi investigaţii criminale. Cu această ocazie, au fost controlate 55 de autovehicule, legitimate 84 de persoane şi constatate 74 de abateri de natură contravenţională.

De asemenea, poliţiştii au identificat două persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de natură judiciară şi la regimul circulaţiei rutiere.

Dintre sancţiunile de natură contravenţională, 54 au fost aplicate la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 5 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică şi 3 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, iar restul la alte acte normative.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 24.495 lei.

Acest articol a fost citit de 305 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.