ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Poliția a reținut doi bărbați din Noșlac, după ce au furat din mai multe case nelocuite din zonă

Poliția a reținut doi bărbați din Noșlac, după ce au furat din mai multe case nelocuite din zonă

Publicat în 28.01.2013 la ora 15:59

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Postului de Poliţie Noşlac, s-a reuşit identificarea suspecţilor de comiterea a 4 infracţiuni de furt  de pe raza comunei Noşlac.

Astfel, s-a stabilit că în  perioada octombrie – noiembrie 2012, P.I., de 36 de ani şi I.V., de 51 de ani, ambii din Găbud, comuna Noşlac, au pătruns prin efracţie în 4 case nelocuite din localităţile Stâna de Mureş şi Găbud şi au sustras mai multe bunuri (o sobă, cazane de ţuică, moară de măcinat mere, electrocasnice şi electronice, deşeuri feroase, etc), pe unele dintre acestea valorificându-le la diverşi cumpărători sau la centre de colectare a fierului vechi.

Potrivit IPJ Alba, faţă de cei doi suspecţi a fost întocmite dosare penale în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. De asemenea, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a celor doi bărbaţi precum şi pentru recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele lor.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 275 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.