ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » Pentru că oaspeții nu au vrut să joace pe terenul doi al „Stadionului Dragostei”, meciul dintre CS Ocna Mureș și Unirea Dej a fost anulat

Pentru că oaspeții nu au vrut să joace pe terenul doi al „Stadionului Dragostei”, meciul dintre CS Ocna Mureș și Unirea Dej a fost anulat

Publicat în 22.02.2019 la ora 17:36

Meciul amical programat inițial a se disputa mâine între divizionarele terțe CS Ocna Mureș și Unirea Dej, ultima repetiție înaintea startului returului, a fost anulat!

Asta, întrucât Gheorghe Barbu, antrenorul oaspeților, a refuzat varianta propusă de ocnamureșeni, aceea ca întâlnirea să se dispute pe trenul doi al “Stadionului Dragostei”, deși gruparea clujeană a efectuat deplasarea pentru confruntarea programată în această după-amiază, în jur de 110 kilometri.

O decizie ciudată, în condițiile în care acum două săptămâni pe respectivul teren s-a disputat confruntarea CS Ocna Mureș – Sticla Arieșul Turda, scor 1-1. Astfel, conjudețenii au rămas fără “ultima repetiție”, reorientându-se spre un joc-școală, în familie.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 208 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.