ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Oameni din PLUS – Jurca Marius Artur, coordonatorul Comunității Locale PLUS Ocna Mureș Centru

Oameni din PLUS – Jurca Marius Artur, coordonatorul Comunității Locale PLUS Ocna Mureș Centru

Publicat în 02.10.2019 la ora 21:28

PLUS (Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate) este condus de fostul premier, Dacian Cioloș.

Filiala Județeană PLUS Alba s-a format la finalul lunii iulie, iar la conducerea acesteia a fost ales ca președinte, colegul nostru, Mihail David – CV, împreună cu un Birou Județean format din 8 persoane. PLUS are la nivel județean și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un Birou Județean format din 4 persoane şi de coordonatorul judeţean, Alexandra Burz – CV.

PLUS este diferit de toate celelalte partide, de la interdicțiile de cumulare a unor funcții publice de conducere cu cele de conducere în cadrul partidului, la modul său de organizare în comunități locale, care delimitează geografic cartiere, sate sau comune, iar social grupuri de oameni de la 6.500 până la 10.000 de persoane. Prin acest mod de organizare avem garanția că în PLUS, puterea nu se va concentra niciodată în mâna unei singure persoane, iar acest partid nu se va baroniza niciodată.

Comunitățile Locale PLUS sunt în proces de constituire în întreaga țară. Jurca Marius Artur a fost ales la conducerea uneia dintre comunitățile, care au luat naștere în județul Alba, Comunitatea Locală  PLUS Ocna Mureș Centru.

Jurca Marius Artur are 56 de ani, este economist, iar în prezent se află în conducerea unei companii. Jurca Marius Artur a decis să se implice în politică din dorința de a face o țară mai bună pentru generațiile viitoare.

„Am decis să mă alătur echipei PLUS, deoarece aici am găsit oameni cu care împărtășesc aceleași principii și dorința de a reclădi România de mâine, o Românie curată, prosperă și modernă. Cred în competență și cred că împreună putem face o țară mai bună pentru copii noștri, o țară fără politicieni corupți și compromisuri. Cred că avem toate ingredientele necesare pentru o ’’țară ca afară’’, trebuie doar să ne dorim să schimbăm lucrurile și am încredere că vom reuși”, a declarat Jurca Marius Artur, coordonatorul Comunității Locale PLUS Ocna Mureș Centru.

Oamenii din comunitățile PLUS sunt cei care cunosc specificul și problemele zonei în care trăiesc. Ei sunt cei care vin permanent în contact cu fiecare om, preiau și transmit mai departe chestiunile  care trebuie rezolvate, propunerile fiecărui român.

Implică-te! Află cine este liderul comunității PLUS din care faci parte!

Avem nevoie de energia ta! Avem nevoie de ideile tale !

Pentru înscrierea în PLUS, te invităm să completezi online adeziunea la www.ro.plus/adeziune. De asemenea, ne poți vizita și la sediul PLUS Alba, în Alba Iulia, pe str. Trandafirilor, nr16, în fiecare zi de joi, începând cu ora 19.00.

Reconstruim România împreună cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă PLUS.

Acest articol a fost citit de 774 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.