ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » O persoană și-a găsit sfârșitul într-o fântână adâncă de 15 metri, la Ocna Mureș

O persoană și-a găsit sfârșitul într-o fântână adâncă de 15 metri, la Ocna Mureș

Publicat în 11.03.2016 la ora 9:48

persoana-cazuta-fantanaPompierii din cadrul Detașamentului Aiud intervin, în această dimineață, începând cu ora 8.30, în localitatea Ocna-Mureș pentru extragerea unei femei decedate cazuta intr-o fantana adâncă de 15 metri.

Sesizarea a fost făcută prin apel la 112. Se ia în calcul varianta sinuciderii, existând informații că victima, în vârstă de 40 de ani,  suferea de tulburări psihice.

UPDATE: Pompieri au scos trupul neînsuflețit din fântănă, care a fost transportat la serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea causei morții.

Poliția a demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul. Este luată în calcul varianta sinuciderii, întrucât victima ar fi trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Nu a fost găsit însă niciun bilet de adio.

Femeia, în vârstă de 39 de ani, era învăţătoare la şcoala din Uioara de Jos. Însă de la începutul lunii se afla în concediu. Era mamă a doi copii minori. Fântâna în care a fost găsită se află în curtea socrilor săi.

Acest articol a fost citit de 798 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.