ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » O nouă piaţă industrială va fi amenajată la Ocna Mureş

O nouă piaţă industrială va fi amenajată la Ocna Mureş

Publicat în 08.02.2017 la ora 12:00

Consilierii locali din Ocna Mureș au aprobat achiziţia publică ”Servicii de proiectare amenajare Piaţă industrială în oraşul Ocna Mureş”, cod CPV: 71322000 – servicii de proiectare tehnică pentru construcţia de lucrări publice prin procedură simplificată, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate – preț.

Valoarea estimată (fără T.V.A) este de 20.833,33 lei, în vederea relocării Pieței industriale de pe partea carosabilă a străzii Nicolae Iorga pe terenul în suprafață de 2888 mp, situat în curtea sediului societății Apa CTTA, de pe strada Axente Sever. Primăria Ocna Mureș intenționa de mai mult timp să strămute amplasamentul pieței industriale organizate în fiecare vineri pe strada Nicolae Iorga. Aceasta este situată în centrul orașului, aproape de piața alimentară și este o arteră intens circulată, așa că primăria a căutat soluții să nu o mai țină blocată în fiecare vineri, de dis-de-dimineață până după-amiaza. Și piața agroalimentară din Ocna Mureș arată altfel după ce administrația locală a investit aici aproximativ 270.000 de lei. Au fost înlocuite rețelele de apă și canalizare, au fost îndreptate aleile betonate, iar toată suprafața pieței a fost asfaltată după îndreptare. Lucrarea se impunea deoarece vechea reţea de canalizare din perimetrul pieţei agroalimentare nu mai făcea faţă debitului de ape uzate şi pluviale, iar suprafața de călcare era extrem de degradată.
După relocarea pieței industriale din zonă, vor demara procedurile de extindere și modernizare a parcului actual, a trotuarelor și a străzii Nicolae Iorga.

Nicoleta IDITA – TOMUȚA

Acest articol a fost citit de 1116 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.