ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » O nouă înfrângere drastică pe teren propriu pentru „Soda dragă”: CS Ocna Mureș – CSM Școlar Reșița 0-5 (0-2)

O nouă înfrângere drastică pe teren propriu pentru „Soda dragă”: CS Ocna Mureș – CSM Școlar Reșița 0-5 (0-2)

Publicat în 10.11.2018 la ora 16:03

La penultima apariție în fața propriilor suporteri, din turul de campionat, „Soda dragă” a pierdut drastic, 0-5 (0-2), cu CSM Școlar Reșița, formația din Valea Domanului câștigând fără emoții împotriva ultimei clasate.

Ocnamureșenii au rezistat doar 30 de minute, totul năruindu-se la autogolul lui Cimpoieșu (31), „roso-nerrii” descătușându-se și mai marcând prin Săulescu (36), Taciuc (67) și Breșneni (81), Musteța (90+1), profitând din plin de degringolada defensivei adverse.

Cu un singur punct strâns în 12 runde, CS Ocna Mureș dezamăgește de la o rundă la alta, având al 5-lea eșec la rând și cel mai drastic înregistrat de „lanterna roșie” sub comanda lui Mihai Manea.

• 0-1, min. 31: CIMPOIEȘU a trimis în propria poartă o centrare de pe dreapta, o minge ce urma să ajungă în brațele lui Deceanu, marcând un autogol, după fază încâlcită, în care oaspeții au deschis scorul

• 0-2, MIN. 36: SĂULESCU, lansat pe stânga i-a driblat pe Kiss și Gorba și a marcat la colțul scurt

• 0-3, MIN. 67: TACIUC execuție perfectă a unei lovituri libere de la 22 de metri, peste zid, la colțul scurt, bară gol!

• 0-4, MIN. 81: BREȘNENI cap din 8 metri în dreapta lui Decean, la un corner executat de Taciuc

• 0-5, MIN. 90+1, MUSTEȚA, intrat în teren de curând, trimite în plasă minge respinsă de Decean la șutul lui D. Ene

La pauză, în distribuția gazdelor a intrat Vaidsigan, la primul meci din acest sezon, fotbalist revenit din străinătate. Val. Drăgan (47) – reluare cu capul prinsă de portar, a semnat prima ocazie a actului secund. Săulescu (62) a scăpat singur dar a pasat greșit în centrul careului, Kiss îndepărtând pericolul

Puțini spectatori, în jur de 200 și o ceață deasă, dar și prezența lui Gicu Grozav în tribune! În minutul 2, Săulescu a reluat defectuos din 7 metri, replica venind de la Val. Drăgan – acțiune personală (4) – blocat în momentul șutului. Prma ocazie mare, M. Staicu (12) – reluare cu capul peste din 6 metri, la cornerul lui Taciru și recentrarea lui Breșneni, Val. Drăgan (21) a șutat la colțul scurt, dar Zimmermann a respins în corner. Vizitatorii au intensificat presiune și au trei ocazii: D. Ene (27) – reluare alături, Săulescu (28) – șut respins de Decean în corner și Taciuc (29) – a tras din 15 metri, a boxat portarul. Gol marcat de M. Staicu (41) dar anulat pe motiv de ofsaid. D. Ene (44) a șutat pe lâng din 16 metri

Din postura “lanternei roșii”, cu un singur punct în chimir și 4 înfrângeri consecutive (două în derby-urile “de Alba” cu Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir), CS Ocna Mureș pare victimă sigură, mai ales că criza de efectiv îl bântuie pe antrenorul Mihai Manea, ce va reveni pe banca tehnică după suspendarea de trei runde. Pe lângă Csegoldi, Căt. Ivașcu, Cr. Ivașcu și I. Cociș – care nu se mai prezintă, lipsesc accidentații Hidișan și Șandru, împreună cu Iviniș – plecat la școală.

Echipe de start:

CS Ocna Mureș: Decean –  Kiss, Gorba (46, Vaidasigan), Borșoi (69, Guț), C. Marc – Cimpoieșu – S. Șimandi (75, Moise), P. Man, A. Gherman, M. Domșa (56, T. Cristea) – Val. Drăgan; rezerve Țiboc – Șandor. Antrenori Mihai Manea, Ioan Ilie, George Țălnar și Petre Clep

CSM Reșița: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Vlădia, Vadasis – Breșneni, Taciuc, D. Toma (80, I. Prodan) – D. Ene (84, Musteța) – Săulescu (75, Izmană), M. Staicu (71, Mierlici); rezerve F. Toader, Hrudei, E. Oprea,. Antrenor Leo Doană.

Arbitri A. Vărzan (Timișoara), S. Pantea (Arad), A. Buda (Hunedoara) Observatori S. Ciotlăuș (Deva), I. Poclid (Timișoara).

Clasament:

1. Şoimii Lipova 31
2. ACS Dumbrăviţa 26
3. Crişul Chişineu Criş 24
4. Gloria Lunca Teuz Cermei 24
5. Metalurgistul Cugir 22
6. Naţional Sebiş 22
7. CSM Şcolar Reşiţa 17
8. CS Hunedoara 17
9. FC Avrig 16
10. Industria Galda 15
11. Unirea 1924 Alba Iulia 14
12. Millenium Giarmata 14
13. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 13
14. CNS Cetate Deva 10
15. CSM Lugoj 3
16. CS Ocna Mureş 1

 

Acest articol a fost citit de 121 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.