ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Minor găsit în Halta CFR Unirea II. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea identității acestuia

Minor găsit în Halta CFR Unirea II. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea identității acestuia

Publicat în 13.06.2013 la ora 12:34

Un localnic din comuna Unirea i-a anunțat miercuri seara pe polițiștii din localitate că, în timp ce se afla în Halta CFR Unirea II, a găsit un minor în vârsta de aproximativ 8 ani.

Echipa deplasată la fața locului a stabilit, în urma discuțiilor cu băiatul, că acesta răspunde la numele de Raul.

Minorul nu a putut oferi mai multe informaţii despre identitatea lui şi localitatea de domiciliu, iar din investigaţiile efectuate până în prezent nu i-a putut fi stabilită identitatea. Acesta a fost examinat de către Medicul de Gardă de la Unitatea de Primiri Urgențe Ocna-Mureş care a constatat că starea de sănătate psiho -fizică este bună și nu a fost victima vreunei agresiuni”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Copilul are următoarele semnalmente : înălțime de  1,10 metri; păr negru, drept, tuns scurt, față ovală, nu prezintă semne particulare. Era îmbrăcat cu o bluză de culoare albastru deschis, un tricou de culoare albastră care are inscripționat pe spate nr 56  şi sintagma LOS ANGELES, pantalon de culoare vernil, adidaşi de culoare neagră.

Acesta a fost protejat într-un centru de tip familial din municipiul Aiud, până la definitivarea cercetărilor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii identității lui și predarea acestuia familiei.

Cine poate da relaţii este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112.

Acest articol a fost citit de 329 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.