ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » Mâine pe „Stadionul Dragostei” CS Ocna Mureș are ultima repetiție, în compania Unirii Dej, înainte de începerea returului Ligii a 3-a

Mâine pe „Stadionul Dragostei” CS Ocna Mureș are ultima repetiție, în compania Unirii Dej, înainte de începerea returului Ligii a 3-a

Publicat în 21.02.2019 la ora 15:06

Revenită din cantonamentul centralizat pe care l-a efectual la Codlea, CS Ocna Mureș susține ultima repetiție amicală înaintea startului returului, vineri, 22 februarie, de la ora 15.00, acasă, pe “Stadionul Dragostei”, cu o altă divizionară terță, Unirea Dej (locul 13 în Seria a 5-a, antrenor Gheorghe Barbu).

Întărită considerabil în pauza competițională, gruparea ocnamureșeană, ultima clasată în Seria a 4-a, cu un singur punct reușit în primele 15 etape, speră într-o parte secundă mult mai prolifică, în care să încerce imposibilul, adică salvarea de la retrogradare. Deocamdată sunt rezolvate documentele pentru 7 jucători nou-veniți, F. Morar, L. Dan, Goguța, P. Muntean, Coltor, S. Culda și Cl. Marcu – ultimii doi împrumutați până la vară, sperându-se și în clarificarea situațiilor juniorilor Angeru (portar, FC U Craiova) și Bedelean (mijlocaș, Industria Galda). Cei doi au anumite încurcături cu documentele, aparținând de FC Viitorul “Mihai Georgescu” Cluj, clubul care i-a format, iar actele trebuie rezolvate până luni, 25 februarie, ultima zi de transferuri.

Un alt tânăr, Sergiu Moise (17 ani), este la dispoziția formației ce activează în Liga a 3-a, deși nu a fost prezent în stagiul de pregătire din Brașov. În aceste zile se va decide ce se va întâmpla cu Țiboc și Gorba, componenți ai lotului în prima parte a campionatului, ce nu intră în planurile lui Mihai Manea, existând șanse ca portarul să fie păstrat în efectiv, ca soluție de rezervă, mai ales că există și echipa a doua a clubului, ce activează în Liga a 5-a.

Revenind la banca tehnică, în componența acesteia, în primăvară, Ion Ilie va mai fi doar în acte, în realitate antrenori fiind “trio”-ul  Mihai Manea, George Țălnar și Petre Clep. În tur, Ion Ilie a fost în primele etape “paravanul” oficial pentru cuplul Pereat-Ov. Maier, apoi a asigurat interimatul două etape și a continuat alături de Mihai Manea după instalarea acestuia, până la finele turului. Oficialii “alb-albaștrilor” au intenționat în această pauză să întrerupă colaborarea, însă nu au reușit, astfel că, în această perioadă se încearcă stabilirea altor atribuții în cadrul clubului pentru antrenorul albaiulian, aflat sub contract.

Acest articol a fost citit de 117 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.