ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » Mâine la Pâncota: Șoimii Lipova – CS Ocna Mureș în disputa extremelor

Mâine la Pâncota: Șoimii Lipova – CS Ocna Mureș în disputa extremelor

Publicat în 07.03.2019 la ora 23:34

Aparent cea mai disproporționată confruntare a rundei secunde a seriei a IV-a, partida de la Pâncota, de mâine, de la ora 15.00, opune echipele situate la polii opuși ai ierarhiei: liderul Șomii Lipova și „lanterna roșie”, CS Ocna Mureș.

Combatante despărțite de 33 de puncte, care au început sezonul de primăvară cu remize externe, la Sebiș, respectiv Deva (egal reușit de ocnamureșeni în inferioritate). În tur, pe “Stadionul Dragostei”, arădenii s-au impus într-un mod categoric, scor 5-1, însă datele problemei sunt substanțial modificate în ceea ce privește ultima clasată, preluată de antrenorul Mihai Manea și întărită considerabil în iarnă.

Întâlnim liderul, cea mai constantă echipă a seriei și vom încerca să ne ridicăm la nivelul adversarilor. Știm ce misiune avem în retur și, ținând cont de pozițiile din clasament ale celor echipe, ne așteaptă o confruntare dificilă”, a menționat antrenorul Mihai Manea, ce nu poate conta pe Cimpoieșu – suspendat și Vaidasigan – accidentat. A doua deplasare consecutivă pentru “Soda dragă”, ce se poate ghida în această partidă după proverbul “buturuga mică răstoarnă carul mare”, în contextul coșmarului arădean ce bântuie reprezentantele Albei în acest sezon, cu doar 5 remize în 17 dispute directe!

Acest articol a fost citit de 34 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.