ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Mâine, 19 decembrie 2018: Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat pe mai multe străzi din Uioara de Sus. Vezi detalii

Mâine, 19 decembrie 2018: Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat pe mai multe străzi din Uioara de Sus. Vezi detalii

Publicat în 18.12.2018 la ora 18:46

Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale mâine, 19 decembrie 2018, începând cu ora 09.00, pe următoarele străzi din localitatea Uioara de Sus: 8 Martie, Murgului, Viitorului, Plopilor, Ion Ghica, Teiului, Înfrăţirii şi Lungă.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 14.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

”Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări”, transmite reprezentantul Delgaz Grid.

Acest articol a fost citit de 255 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.