ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Mai multe mașini din Ocna Mureș au fost avariate după ce o parte din acoperișul unui bloc s-a prăbușit din cauza vântului

Mai multe mașini din Ocna Mureș au fost avariate după ce o parte din acoperișul unui bloc s-a prăbușit din cauza vântului

Publicat în 20.04.2015 la ora 23:10

masini-avariate-ocna-mures-20-apr-2015Nu mai puțin de 8 autoturisme parcate pe strada Aleea Independenței din Ocna Mureș, județul Alba, au fost avariate astăzi, 20 aprilie 2015, în jurul orei 21.00.

Potrivit IPJ Alba, avarierea s-a produs după ce plăci dintr-un acoperiș au fost smulse de vânt. Din fericire nu au existat victime.

Un incident asemănător s-a produs la Aiud unde a fost avariat parțial un autoturism, potrivit ISU Alba. Pompierii din Aiud au intervenit, în jurul orei 21.00, pentru degajarea unor fragmente dintr-un acoperiș de bloc parțial desprins.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, s-au desprins plăcile de pe acoperișul blocului nr. 42 și au căzut, în mare parte, pe parbrizul, capota și cupeul mașinilor aflate în zonă. Majoritatea sunt proprietate personală ale celor care domiciliază în imobilul cu pricina.

Din fericire, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului (ora 21.40). Nu știm, deocamdată, marca mașinilor avariate, dacă aveau asigurare CASCO sau pagubele produse.

UPDATE 2: Potrivit unor informații, acoperișul era construit din plăci de azbociment și lemn care au fost desprinse din cauza unei vijelii puternice. Pentru asigurarea perimetrului au intervenit pompierii de la SVSU Ocna-Mureș.

FOTO: facebook.com

Acest articol a fost citit de 524 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.