ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Sport » „Lanterna roșie” vine fără puncte din Banat: Millenium Giarmata – CS Ocna Mureș 3-1 (2-1)

„Lanterna roșie” vine fără puncte din Banat: Millenium Giarmata – CS Ocna Mureș 3-1 (2-1)

Publicat în 19.10.2018 la ora 17:37

CS Ocna Mureș, „lanterna roșie” a Seriei a 4-a din eșalonul terț a disputat astăzi, 19 octombrie 2018, de la ora 15.00, cel de-al treilea joc sub comanda lui Mihai Manea: o deplasare la Giarmata, pentru confruntarea cu Millenium, situată pe poziția a 11-a a ierarhiei, cu 10 puncte.

Beloescu a deschis scorul rapid, în minutul 2, profitând de o eroare a defensivei adverse. Domșa a reușit să egaleze (21) fructificând o centrare, apoi oaspeților li s-a anulat un gol marcat de A. Gherman, pe motiv de ofsaid. Vizitatorii au revendicat un penalty neacordat la Hidișan, iar bănățenii au majorat avantajul prin Beloescu 929), o fază la care ocnamureșenii au solicitat henț

Gruparea din Timiș a suferit o singură înfrângere stagională pe “Nicu Moraru”, 1-4 cu Unirea Alba Iulia, pe aceeași arenă reușind însă o victorie de senzație, 2-1 cu CSM Școlar Reșița, în urmă cu o lună. Ocnamureșenii au strâns numai un punct în eșalonul superior și abordează confruntarea de pe poziția unei echipe disperate, măcinată din plin de problemele de efectiv: Căt. Ivașcu, Csegoldi și I. Cociș – nu se mai prezintă, Moise – bolnav.

Millenium: Narița – Sporin, Cochințu, Covăsală, S. Gavrilă, Buzdugan, FErtu, Rosemblum, M. Călin, Ochea, Beloescu; rezerve Trifon, N. Olteanu, Gavriluță, Ciubotariu, N. Damian, Popan, Gînju. Antrenor Sorin Badea.

CS Ocna Mureș: Iviniș –  Kiss, Gorba, P. Man, Cimpoieșu – S. Șimandi, Guț, Hidișan, M. Domșa, A. Gherman – Val. Drăgan; rezerve Țiboc, Șandor, T. Cristea, Borșoi. Antrenori Mihai Manea, Ioan Ilie, George Țălnar și Petre Clep.

Arbitri Căt. Lazăr (Mediaș), V. Duță (Avrig), D. Nagy (Mediaș) Observatori V. Balaj (Drobeta tr. Severin), Ad. Copăcean (Caraș Severin).

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 132 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.